Κέντρο Θεσσαλονίκης: 2 εναλλακτικές προτάσεις για ένα γρήγορο γεύμα

Βρίσκεστε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και θέλετε να πάτε για ένα γρήγορο γεύμα; Σας έχουμε τη λύση. Στο συγκεκριμένο άρθρο σας έχουμε δύο εναλλακτικές προτάσεις για φαγητό. Για την ακρίβεια και τα δύο μαγαζιά της λίστας βρίσκονται στην οδό Βενιζέλου, λίγο πιο πάνω από το ύψος της Εγνατίας.

Salento Wood Fired Street Food

Όπως γίνεται αντιληπτό και από τον τίτλο του μαγαζιού, τα φαγητά ετοιμάζονται στον ξυλόφουρνο που διαθέτει το μαγαζί. Οι επιλογές που έχετε στο Salento είναι οι 12 διαφορετικές σαλεντίνες (σπέσιαλ ζύμη του μαγαζιού που γεμίζεται σαν σάντουιτσ, π.χ με κιμά και άλλα υλικά), 6 διαφορετικές πίτσες και 2 σαλάτες.

Οι τιμές για τις σαλεντίνες κυμαίνονται από 4 ευρώ μέχρι και περίπου 6 εύρω και για τις πίτσες από 6.5 μέχρι και 8.5 ευρώ. Με βάση τις τιμές, πιστεύω ότι αξίζει παραπάνω να επιλέξετε κάποια σαλεντίνα. Ποιοτικά αξίζουν όλα το ίδιο, καθώς είναι πάρα πολύ νόστιμα όσα έχω δοκιμάσει.

Περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/salentoskgstreetfood

Που βρίσκεται; Στην Ελευθερίου Βενιζέλου 76

Σαλεντίνα Φιλέτο – Πηγή εικόνας: Salento street food Facebook Page
Πηγή εικόνας: Salento street food Facebook Page

Βέργες Λάγιες

Βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση με το άλλο μαγαζί της λίστας. Στο συγκεκριμένο μαγαζί θα βρείτε από χοιρινό ψητό γάστρας μέχρι και προβατίνα. Μπορείτε να επιλέξετε είτε το σάντουιτσ που κοστίζει περίπου 3.5 ευρώ είτε τη μερίδα που για τα περισσότερα κρέατα είναι στα 8 ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσει μόνο σάντουιτσ με ψωμί από τις Βέργες Λάγιες. Όπως και να έχει είναι ποιοτικά πολύ καλό!

Περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/vergeslagies.gr

Που βρίσκεται; Στην Ελευθερίου Βενιζέλου 63

Πηγή εικόνας: Βέργες λάγιες Facebook Page

Πηγή εικόνας άρθρου: Image by Dimitris Vetsikas from Pixabay

Σχετικά με Γιώργος Καρκαλέτσης

Ο δημιουργός του travelwithnomap.gr. Εκτός της ασχολίας μου με αυτή τη σελίδα, γράφω επίσης και στο www.maxmag.gr στην ενότητα του κινηματογράφου.

Δείτε όλα τα άρθρα του/της Γιώργος Καρκαλέτσης →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.