4 εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν στα ταξίδια σας

εφαρμογές για ταξίδια

Τα ταξίδια έχουν ευνοηθεί σε απίστευτα μεγάλο βαθμό από την ανάπτυξη της τεχνολογίας. Πλέον είναι πιο εμφανές από ποτέ. Εφαρμογές με χάρτες, συμβουλές και κριτικές για διάφορα εστιατόρια και αξιοθέατα υπάρχουν πολλές. Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε τέσσερις (4) εφαρμογές που μας έχουν φανεί χρήσιμες κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μας.

Moovit

Σε περίπτωση που ταξιδεύεται σε κάποια πόλη και θέλετε να κινηθείτε με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ), το Moovit είναι μια εφαρμογή που θα σας φανεί αρκετά χρήσιμη. Πρέπει απλά να πληκτρολογήσετε το που θέλετε να πάτε και θα σας βγάλει όλες τις επιλογές-διαδρομές που έχετε για να φτάσετε στον προορισμό σας. Επίσης, μπορείτε να δείτε σε πόση ώρα έρχεται το λεωφορείο, το μετρό ή το τραμ που περιμένετε.

Περισσότερες πληροφορίες: https://moovitapp.com/munchen-3144/poi/el

Moovit App Features: One App, All Your Urban Mobility Options
Η εφαρμογή Moovit / Πηγή εικόνας: moovit.com
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Πηγή εικόνας: Moovit Facebook Page

Tripadvisor

Μία από τις γνωστότερες εφαρμογές στη θεματική των ταξιδιών. Σε αυτή την εφαρμογή μπορείτε να βρείτε προτάσεις, λίστες με τα καλύτερα εστιατόρια, αξιοθέατα ή μουσεία για το μέρος που είστε. Επιπρόσθετα, έχει και κριτικές για το κάθε μέρος από άλλους ταξιδιώτες.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.tripadvisor.com.gr/

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Πηγή εικόνας: Tripadvisor Facebook Page

WalletPasses

Σκοπός της εφαρμογής είναι η συγκέντρωση όλων των εισιτηρίων, πάσων και κάθε άλλου αρχείου που διαθέτει κάποιο QR code. Έτσι θα μπορείτε να έχετε κάπου οργανωμένα τα εισιτήρια σας και να τα χρησιμοποιείται με μεγαλύτερη ευκαιρία.

Περισσότερες πληροφορίες: https://play.google.com/store/apps/details?id=io.walletpasses.android

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "器"
Πηγή εικόνας: WalletPasses Facebook Page

Google Maps

Η πιο γνωστή εφαρμογή σε αυτή τη λίστα και πιθανώς και η πιο χρήσιμη. Ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό των Google Maps είναι πως μπορείς να κατεβάσεις χάρτες για να τους χρησιμοποιήσεις και όταν δεν έχεις σύνδεση στο διαδίκτυο.

Χάρτες Google - Βικιπαίδεια
Πηγή εικόνας: Βικιπαίδεια

Σχετικά με Γιώργος Καρκαλέτσης

Ο δημιουργός του travelwithnomap.gr. Εκτός της ασχολίας μου με αυτή τη σελίδα, γράφω επίσης και στο www.maxmag.gr στην ενότητα του κινηματογράφου.

Δείτε όλα τα άρθρα του/της Γιώργος Καρκαλέτσης →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.