3 μπυραρίες που αξίζει να επισκεφθείτε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

μπυραρίες

Οι μπυραρίες αποτελούνε μία αγαπημένη επιλογή για έξοδο. Τα μαγαζιά πολλά, αλλά κάποια πάντα ξεχωρίζουν. Είτε για την ατμόσφαιρα τους, είτε για το ευγενικό τους προσωπικό, είτε για τις μουσικές επιλογές, είτε για όλα αυτά μαζί. Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε 3 μπυραρίες που αξίζει να επισκεφθείτε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Βαλίτσα/Valitsa Pub

Η Βαλίτσα βρίσκεται στα Άνω Λαδάδικα και πιο συγκεκριμένα στην οδό Βεροίας 5. Οι επιλογές που σου δίνονται είναι αμέτρητες, καθώς το μενού φτάνει τις 250 μπύρες (και ελληνικές και ξένες ετικέτες). Σε όλα τα εύρη τιμών, ειδών και γεύσεων, θα καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Φυσικά, μπορείς να συνοδέψεις τη μπύρα σου με κάποιο συνοδευτικό, όπως hot dog, πιατέλα αλλαντικών κ.α.. Αν δε μπορείς να αποφασίσεις, το προσωπικό θα μπορέσει να σε βοηθήσει! Η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ήρεμη και οι μουσικές επιλογές ανεβάζουνε το κλίμα Προσωπικά, αποτελεί την αγαπημένη μου μπυραρία στη Θεσσαλονίκη.

Ιστοσελίδα της Valitsa Pub: https://valitsa.pub/v/

Πηγή εικόνας: Valitsa Pub Facebook Page

U Fleku

Η δεύτερη μπυραρία της λίστας μας, βρίσκεται στα Κάτω Λαδάδικα. Πιο συγκεκριμένα έχει ένα μέρος που ονομάζεται U Fleku Garden και ένα που είναι το «χειμωνιάτικο» τους μαγαζί. Το πρώτο βρίσκεται πάνω στην πλατεία Μαριχόβου και το δεύτερο στην οδό Βάιου 4 (λίγα μέτρα δίπλα). Οι επιλογές είναι αρκετές και σε φιάλες, αλλά και σε βαρέλια. Το κύριο χαρακτηριστικό της μπυραρίας U Fleku είναι πως ειδικεύεται στις τσέχικες μπύρες. Αν είστε επομένως λάτρης των τσέχικων γεύσεων, δε πρέπει να την χάσετε με τίποτα!

Η μπυραρία U Fleku στο Facebook: https://www.facebook.com/uflekugr

Πηγή εικόνας: U Fleku Facebook Page

Pulp Bar

Αλλάζουμε λιγάκι περιοχή και μεταφερόμαστε μεταξύ της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας και της πλατείας Ναυαρίνου. Για την ακρίβεια στην οδό Αλεξάνδρου Σβώλου 8 και την Pulp. Τα κόκκινα φώτα δημιουργούνε μία ατμόσφαιρα που θυμίζει αρκετά σκηνικό ταινίας. Οι επιλογές που έχετε είναι αρκετές και θα καλύψουν τις περισσότερες απαιτήσεις σας.

Το Pulp Bar στο Facebook: https://www.facebook.com/pulpbarthessaloniki/

μπυραρίες
Πηγή εικόνας: Pulp Bar Facebook Page

Κλείνοντας το άρθρο, θα ήθελα να αναφέρω πως αυτό το άρθρο ανοίγει μία νέα υπο-κατηγορία στο Travel With No Map. Αυτή η υπο-κατηγορία, θα ονομάζεται City Guide και θα αποτελείται από άρθρα με προτάσεις για διάφορα μαγαζιά και τοποθεσίες σε αρκετές ελληνικές πόλεις. Μείνετε συντονισμένοι.

Τα πιο πρόσφατα άρθρα:

Σχετικά με Γιώργος Καρκαλέτσης

Ο δημιουργός του travelwithnomap.gr. Εκτός της ασχολίας μου με αυτή τη σελίδα, γράφω επίσης και στο www.maxmag.gr στην ενότητα του κινηματογράφου.

Δείτε όλα τα άρθρα του/της Γιώργος Καρκαλέτσης →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.